Berizzo revela que pateix un càncer als seus jugadors durant el partit contra el Liverpool

L'entrenador del Sevilla va parlar amb els seus jugadors abans que es fes públic i a la segona part van aconseguir empatar un 0-3 advers

Segons expliquen diversos mitjans de comunicació digitals, l'entrenador del Sevilla, Eduardo Berizzo, va revelar que té un càncer de pròstata als seus jugadors durant el descans del partit de Champions contra el Liverpool d'aquest dimarts.

A la mitja part, el club andalús perdia per un contundent 0-3, però el guió del partit va canviar radicalment en el segon temps perquè el Sevilla va remuntar fins a empatar en el temps de descompte amb un gol èpic de Pizarro que tot l'equip va anar a celebrar amb l'entrenador a la banqueta.

Aquest dimecres al matí, el Sevilla FC ha fet oficial en un comunicat que el seu entrenador pateix un adenocarcinoma de pròstata.

Eduardo Berizzo ha dirigit aquest dimecres l'entrenament de l'equip, que ha començat a preparar el partit de lliga al camp del Vila-real previst per diumenge.