Benzema es va lesionar durant el derbi madrileny contra l'Atlètic (Reuters)
Futbol

Benzema s'estarà entre tres i quatre setmanes de baixa per una lesió muscular al bíceps femoral

El davanter francès es va lesionar durant el derbi madrileny contra l'Atlètic al Bernabéu i podria estar recuperat per disputar el clàssic del 2 d'abril al Camp Nou

Actualitzat

El Reial Madrid afrontarà la visita al camp del Llevant aquest dimecres descartat pel títol de lliga i amb moltes baixes. L'última, la del francès Karim Benzema. El davanter francès, que es va lesionar en el derbi madrileny contra l'Atlètic, té una lesió muscular al bíceps femoral de la cama dreta que el podria tenir entre tres i quatre setmanes allunyat dels terrenys de joc.

Benzema està pràcticament descartat per a la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra la Roma al Bernabéu però podria recuperar-se a temps per al clàssic de lliga del pròxim 2 d'abril contra el Barça al Camp Nou.

El conjunt de Zidane visitarà el cuer de la lliga sense Gareth Bale i Marcelo, lesionats, ni Sergio Ramos ni Carvajal, baixa per sanció. Pepe, per la seva banda, s'ha entrenat amb el grup tot i que fa un mes que no juga per lesió.

Anar al contingut