Benzema durant el Borussia Mönchengladbach-Reial Madrid (Reuters)
Lliga de Campions

Benzema, baixa en el partit del Madrid contra l'Inter

El francès no està recuperat dels problemes que arrossega a l'abductor esquerre i s'ha quedat fora de la llista de 21 convocats per viatjar a Milà

Redacció Esport3Actualitzat

El Reial Madrid es juga bona part de les seves opcions de continuar endavant a la Champions dimecres al camp de l'Inter. I s'ho jugarà sense Karim Benzema.

El francès continua al marge del grup perquè no està recuperat dels problemes que arrossega a l'abductor esquerre i finalment s'ha quedat fora de la llista de 21 convocats per viatjar a Milà. Tampoc ha entrat a la convocatòria Militao, però Zidane recupera una peça bàsica com Casemiro.

La recuperació del davanter francès, que va acabar amb problemes musculars en el partit davant del València el 8 de novembre i no va jugar davant del Vila-real dissabte passat, és clau en l'avantpenúltima jornada de la Champions per a l'equip de Zinedine Zidane, assetjat per les baixes. 

A Vila-real, fa dos dies tampoc hi van ser, per lesió, Sergio Ramos, l'uruguaià Fede Valverde ni Álvaro Odriozola, i el tècnic francès no va poder comptar amb el serbi Luka Jovic per un positiu.

El belga Eden Hazard, que també va estar contagiat, sí que va poder tornar a l'onze, i també Carvajal, recuperat d'una altra lesió després de més d'un mes, i Nacho Fernández, tocat des del clàssic del 24 d'octubre.

El Reial Madrid és tercer del grup B de la Lliga de Campions, amb 4 punts, dos d'avantatge sobre l'Inter, i els mateixos que el Xakhtar Donetsk ucraïnès, que visitarà l'1 de desembre i també és a dos punts del Mönchengladbach alemany, amb el qual tancarà aquesta fase el dia 9 a casa.

Anar al contingut