Futbol

Benzema, rebut com un heroi: la benvinguda que s'ha perdut Messi

La presentació de l'exjugador del Reial Madrid davant de 60.000 persones s'ha vist, per a molts, com un acte de propaganda del país

Redacció Esport3Actualitzat

Les ofertes astronòmiques de l'Aràbia Saudita estan temptant molts jugadors de lligues europees per acabar-hi la seva carrera. Però els 400 milions anuals que l'Al-Hilal oferia a Messi no han pesat prou davant d'altres factors que ha preferit l'argentí. Qui sí que ha optat per l'Aràbia Saudita és Karim Benzema, que ha estat rebut com un heroi pel seu nou equip, l'Al-Ittihad, davant de 60.000 persones.

Focs artificials, oferiment de la Pilota d'Or que va guanyar el 2022 i parlaments davant la seva nova afició a l'estadi King Abdullah Sports City. Tot amanit pels 200 milions d'euros per temporada, tenint en compte acords comercials, que s'endurà el francès, a l'alçada del seu excompany Cristiano Ronaldo.

El francès, però, assegura que el motiu pel qual ha marxat a l'Aràbia Saudita és un altre: com a musulmà, el seduïa l'opció de viure en un país d'aquesta religió. "És el país musulmà on sempre he volgut viure", ha assegurat Benzema.

Acte de presentació de Karim Benzema a l'Aràbia Saudita (EFE)

L'acte de presentació ha estat llegit, per a molts, com un acte de propaganda del país, amb algunes dones a les grades enfocades per la realització de l'esdeveniment. La compareixença posterior ha estat breu i sense preguntes.

"El futbol és important per a tots, per a les dones, per als homes. Ho veiem inclús a Europa, que tenen equips femenins, inclosa la Lliga de Campions. És important ser solidari i, en conseqüència, tant si es tracta d'homes com de dones, estem aquí per donar-los suport", ha dit Benzema.

Benzemà, rebut com un heroi: la benvinguda que s'ha perdut Messi
Benzema ofereix la seva Pilota d'Or a l'afició de l'Al-Ittihad (Reuters)

Leo Messi ha preferit Florida a l'Aràbia Saudita. A l'Orient Mitjà potser hauria tingut una rebuda semblant a la de Karim Benzema, tot i que a diferència del francès, les Pilotes d'Or per oferir a l'afició no li haurien cabut en una mà.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut