Futbol

Benzema torna a la selecció francesa 5 anys després

El seleccionador Didier Deschamps ha decidit "perdonar" el davanter del Reial Madrid, i l'ha inclòs a la llista dels "bleus" per a l'Eurocopa d'aquest estiu

Redacció Esport3Actualitzat

Cinc anys després, Karim Benzema torna a la selecció francesa. S'acaba així un llarg càstig al davanter madridista, que des del 2015 n'havia quedat exclòs arran d'un cas de xantatge a un company, que encara està pendent de judici. Finalment, el seleccionador Didier Deschamps ha decidit "perdonar" Benzema, i l'ha inclòs a la llista dels "bleus" per l'Eurocopa d'aquest estiu.

A l'agost farà sis anys del seu últim partit defensant la samarreta francesa. Va ser contra Armènia. Benzema va firmar un doblet de gols i una assistència. Era el seu partit número 81 com a internacional. El cas Valbuena el va apartar de França fins avui.

Benzema és acusat de participar amb un amic seu en un cas d'extorsió i xantatge contra el seu company de selecció Mathieu Valbuena amb un vídeo de contingut sexual, haurà d'anar a judici a Versalles el pròxim mes d'octubre i s'enfronta a una pena de cinc anys de presó.

Fins avui, la Federació Francesa de Futbol s'havia mostrat implacable. Benzema va veure des del sofà de casa seva com França aixecava a Rússia la Copa del Món del 2018.

A la llista de la selecció francesa també destaca la presència de tres jugadors del Barça: Clément Lenglet, Ousmane Dembélé i Antoine Griezmann.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut