Benzema ha hagut de marxar lesionat
Benzema ha hagut de marxar lesionat
Futbol

Karim Benzema és baixa contra l'Inter i dubte per al derbi contra l'Atlètic de Madrid

El davanter francès es va lesionar al primer quart d'hora del partit contra la Reial Societat

Agència EFEActualitzat

Karim Benzema s'ha sotmès a una revisió mèdica aquest diumenge que ha confirmat la lesió que va tenir dissabte contra la Reial Societat. El davanter va haver de deixar el terreny de joc per unes molèsties als isquiotibials de la seva cama esquerre al primer quart d'hora de partit.

El francès serà baixa contra l'Inter de Milà al duel europeu i és dubte per al derbi madrileny de la Lliga, contra l'Atlètic de Madrid. Malgrat tot, dilluns se sotmetrà a una resonància magnètica que determinarà exactament quants dies haurà d'estar allunyat dels terrenys de joc

De moment, Carlo Ancelotti haurà de trobar un substitut per al francès en el decisiu partit de la Lliga de Campions. El Madrid es juga la primera posició de grup contra l'Inter de Milà, i tot apunta que serà Luka Jovic el davanter titular davant els italians.

El serbi va agafar el relleu del francès a Anoeta i va dirigir l'atac dels blancs juntament amb Vinicius, a qui va donar el primer gol de la nit. Jovic va arrodonir la seva actuació amb el segon i definitiu gol en el triomf contra la Reial Societat.

Anar al contingut