Florentino i Benzema, en una imatge d'arxiu
Florentino i Benzema, en una imatge d'arxiu
futbol

Benzema abandona el Madrid i aguditza el desmantellament de la plantilla blanca

És el primer titular que s'uneix a les sortides de segones unitats com Asensio, Mariano o Hazard, fi a una etapa de 14 anys

Redacció Esport3Actualitzat

Benzema també s'apunta a la fuga de talents del Reial Madrid, com s'havia especulat els últims dies. El club ha comunicat aquest diumenge al migdia que el capità i l'entitat han acordat posar fi a la seva etapa de 14 anys al Bernabéu. Contra l'Athletic Club Benzema, que acabava contracte el 2024, farà l'últim ball a l'estadi de la Castellana, mentre que l'acte de comiat institucional ha quedat agendat pel 6 de juny.

Va arribar el 2009, amb tan sols 21 anys, i marxarà amb 25 títols a la vitrina, 647 partits i 353 gols, xifra que el converteix en el segon golejador històric "merengue" al darrere de Cristiano Ronaldo, el seu soci durant tants anys.

Neteja a Madrid

El francès de 35 anys, Pilota d'Or 2022, s'uneix a la llista de baixes de cara al nou projecte de Carlo Ancelotti, en el darrer any de contracte de l'italià. Amb la marxa de la nineta dels seus ulls, Florentino Pérez veu rebaixada la massa salarial del primer equip però, a canvi, s'enfronta a un estiu en què haurà de buscar un nou 9. I creua els dits perquè Luka Modric allargui la seva trajectòria de blanc. 

Benzema és el primer titular que s'uneix al desmantellament que ha afectat, sobretot, la segona unitat blanca, amb les sortides confirmades d'Asensio, Mariano i Hazard i el possible adeu de Nacho, defensa forjat al planter.

El davanter va abandonar fa uns mesos la disciplina del combinat de França, on havia tornat feia poc després de 5 anys apartat pel cas d'extorsió i xantatge a Valbuena, desgastat per la mala relació amb Deschamps i l'enrenou de la seva no convocatòria del Mundial de Qatar.

Un futur que també passa per Aràbia Saudita

Com fes el seu excompany Cristiano Ronaldo, tot apunta que Benzema recalarà a la rica lliga d'Aràbia Saudita. En concret, el periodista expert en fitxatges Fabrizio Romano apunta que ja té dia per viatjar al país que també espera l'arribada de Leo Messi per tancar el seu acord amb l'Al-Ittihad de la ciutat de Jeddah.

Anar al contingut