Benjamin Lecomte, en la seva presentació (RCDE)
Benjamin Lecomte, en la seva presentació (RCDE)
Espanyol

L'Espanyol anuncia el seu nou porter, Benjamin Lecomte

El club blanc-i-blau incorpora en forma de cessió el francès, suplent d'Oblak aquesta temporada a l'Atlètic de Madrid

Redacció E3Actualitzat

A la fi, el porter. L'Espanyol ha fet oficial l'arribada del seu nou porter. Es tracta del francès Benjamin Lecomte, de 31 anys, propietat del Mònaco i que ha estat cedit aquesta temporada a l'Atlètic de Madrid, on ha estat inèdit.

El jugador arriba com a cedit i es converteix en la quarta incorporació perica en aquest mercat d'estiu.

L'anterior curs, Lecomte va disputar 28 partits amb l'equip del principat, amb qui va encaixar 27 gols. La direcció esportiva de l'Espanyol l'ha acabat triant per substituir Diego López davant d'altres opcions, com el polonès Bartlomiej Dragowski, de la Fiorentina, o Álvaro Fernández, de l'Osca.

Format al Lorient, el porter parisenc, d'1,86 cm, té un experimentat bagatge a la Ligue 1. Considerat el millor porter del campionat el 2018, Lecomte va arribar a ser cridat d'urgència pel seleccionador Didier Deschamps per una lesió de Lloris, però finalment el seu debut internacional no es va arribar a produir.

El nou porter periquito també ha militat al Dijon i el Montpeller, primer rival de la pretemporada de l'Espanyol aquest dissabte, en un partit que es podrà seguir per Esport3. 

El director esportiu de l'Espanyol, Domingo Catoira, ja va reconèixer aquest dilluns que estava "tranquil" amb la composició actual de la porteria blanc-i-blava. Sense arribar a donar cap nom, va mostrar la seva confiança total en els actuals porters de la plantilla, Joan Garcia i Ángel Fortuño: "No tenim pressa, necessitat ni urgència", va declarar.

Anar al contingut