Ben King celebra la seva victòria en la quarta etapa
Ciclisme

Benjamin King s'imposa en la quarta etapa de la Vuelta i Kwiatkowski manté el liderat

El ciclista nord-americà de l'equip Dimenson Data ha creuat victoriós la meta a la línia d'arribada situada a Alfacar, a la serra d'Alfaguara (Granada), de primera categoria, davant del kazakh Nikita Stalnov i el francès Pierre Rolland

Actualitzat

Benjamin King s'ha imposat en la quarta etapa de la Vuelta a Espanya, la primera amb final en un port de muntanya que manté el polonès Michal Kwiatkowski com a líder de la classificació general. El ciclista nord-americà de l'equip Dimenson Data ha estat un dels supervivents de l'escapada de la jornada formada per nou corredors i ha creuat victoriós la meta a la línia d'arribada situada a Alfacar, a la Serra d'Alfaguara (Granada), de primera categoria, per davant del kazakh Nikita Stalnov i el francès Pierre Rolland.

Amb la victòria d'etapa decidida, els favorits al triomf de la general han aprofitat les rampes de l'última ascensió per comprovar les forces i qui més ben parat ha sortit ha estat Simon Yates. El britànic ha atacat a falta d'uns tres quilòmetres per a la meta i ha retallat 24 segons d'avantatge sobre Alejandro Valverde i 26 respecte Kwiatkowski, que segueix un dia més amb el mallot groc de líder. El ciclista polonès encapçala la classificació amb set segons d'avantatge sobre l'alemany Emmanuel Buchmann i 10 respecte Yates, que se situa tercer.

Aquest dimecres es disputarà la cinquena etapa, de 188,7 quilòmetres de recorregut entre Granada i Roquetas de Mar.

ARXIVAT A:
La Vuelta
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut