Futbol

Benedito demana a Bartomeu que convoqui eleccions a la presidència del Barça a l'estiu

L'excandidat a la presidència del FC Barcelona Agustí Benedito ha fet avui una roda de premsa per passar balanç a la situació actual del Barça. Benedito considera que l'actual president del club, Josep Maria Bartomeu, no ha estat escollit a les urnes i creu que el club hauria de convocar unes eleccions al més aviat possible.

Actualitzat

L'excandidat a la presidència del FC Barcelona, Agustí Benedito, ha fet avui una roda de premsa per passar balanç a la situació actual del Barça. Benedito considera que l'actual president del club, Josep Maria Bartomeu, no ha estat escollit a les urnes i li demana que convoqui eleccions a l'estiu.

"La seva presidència és excepcional. Encara que ho recullen els estatuts, hi ha un fet inqüestionable: no ha estat escollit a les urnes", ha dit Benedito.

El candidat més votat després de Sandro Rosell a les últimes eleccions també ha considerat que "vull pensar que tots els contractes de Neymar es van fer de forma legal i espero una sentència absolutòria". Per Benedito, un altre motiu per convocar eleccions és per possibilitar que la reforma del Camp Nou aparegui en un programa electoral. "L'any 2010 es parlava només d'una reforma de 40 milions d'euros, no de 600."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut