Espanyol

Ben Sahar podrà jugar contra el Xerez tot i coincidir amb la celebració del Yom Kippur

Ben Sahar podrà disputar amb l'Espanyol el partit contra el Xerez tot i que ha demanat al club marxar amb celeritat després del matx per complir amb el Yom Kippur. La festivitat jueva, que dura 24 hores i que marca una abstinència de tota activitat, comença oficialment al nostre país a les 19.40 de diumenge, just una hora després que acabi el partit de l'Espanyol, que començarà a les cinc de la tarda. Per tant, el davanter israelià es podrà enfrontar amb el cuer de la Lliga, un partit on l'Espanyol tornarà a tenir les baixes de Raúl Tamudo i Iván de la Peña, que encara no s'han recuperat de les seves lesions, i el dubte de Juan Forlín, que es va fer un trau al cap en l'últim matx de Lliga contra el Màlaga.

Actualitzat
L'Espanyol juga diumenge, una altra vegada, a l'estadi de Cornellà-el Prat, en aquesta ocasió contra el Xerez. Després dels bons resultat dels últims partits, amb el gol contra el Màlaga inclòs, Ben Sahar ha confirmat que jugarà diumenge. Pochettino podrà comptar amb l'israelià, ja que la celebració del Yom Kippur l'hi permetrà per horari. Aquesta festivitat, considerada la més solemne del judaisme, comença amb la posta de sol, que diumenge serà a partir de dos quarts de vuit. El partit contra el Xerez serà a les cinc i, per tant, Ben Sahar podrà estar a disposició del tècnic.

"Vaig parlar amb Pochettino i sap quina és la situació. Estic totalment preparat per al partit i només penso en això. El Yom Kippur comença després del partit davant el Xerez. Estic preparat i entendré qualsevol decisió de l'entrenador. La meva ment només pensa en el partit", ha reconegut l'israelià.

Les baixes per enfrontar-se al cuer de la Lliga són les ja conegudes de Tamudo i De la Peña, mentre que Forlín encara és dubte pel trau que té al cap. Encara que el central argentí s'ha entrenat amb normalitat, els serveis mèdics de l'Espanyol consideren precipitat que jugui contra el Xerez, tot i que l'última paraula la tindran Pochettino i el mateix jugador.
Anar al contingut