Espanyol

Ben Sahar passa la revisió mèdica i serà presentat aquesta tarda com a nou jugador espanyolista

L'Espanyol presentarà aquesta tarda Ben Sahar. Serà a les cinc. L'israelià ha passat aquest matí la revisió mèdica i, tot seguit, ha firmat el contracte que el vincula amb l'Espanyol per quatre temporades. Amb Ben Sahar ja són tres els jugadors que s'han fitxat per reforçar la plantilla. Els altres dos són Joan Verdú i Shunsuke Nakamura.

Actualitzat
Ahir al matí va arribar a Barcelona, procedent de Tel Aviv, el nou reforç de l'Espanyol, Ben Sahar. El davanter israelià prové del Chelsea tot i que ha jugat cedit en els últims mesos al De Graafschap de la lliga holandesa. Ben Sahar té només 19 anys, és davanter i diuen que té fusta d'estrella. Ha estat el golejador més jove de la selecció d'Israel i José Mourinho el va fer debutar amb el Chelsea a la Premier League amb només 17 anys. L'Espanyol confia que eclosioni com a jugador a Barcelona i, per això, ha signat un contracte per quatre temporades. Aquest matí ha passat sense problemes la revisió mèdica i a la tarda serà presentat.

Ben Sahar ha dit en arribar que ha triat l'oferta de l'Espanyol perquè li fa il·lusió poder jugar en una de les lligues més fortes del món, i que el seu amic i company en la selecció israeliana, el blaugrana Gai Assulin, li ha parlat molt bé de la ciutat de Barcelona.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut