Espanyol

Ben Sahar és presentat com a jugador de l'Espanyol per les quatre pròximes temporades

L'Espanyol ha presentat aquest dijous a la tarda el seu nou davanter, Ben Sahar, un dels atacants de més projecció de l'escena internacional i un ídol en ascens al seu país, Israel. Ben Sahar, de 19 anys, ha passat sense cap mena de complicació la revisió mèdica. De perfil netament ofensiu, destaca per la seva velocitat i els seus recursos tècnics, si bé li cal continuïtat per madurar les seves condicions. Ja ha estat internacional absolut per Israel i ha firmat per l'Espanyol per les pròximes quatre temporades.

Actualitzat
Aplaudiments per a Ben Sahar en el moment en què ha entrat a la sala de premsa de l'Estadi Olímpic acompanyat pel president Daniel Sánchez Llibre i això que encara no havia desemmascarat la seva faceta de còmic. A part de prometre gols, el jugador israelià s'ha permès la llicència de fer broma quan se li ha preguntat sobre la rivalitat entre Barça i Espanyol.

I encara més. Quan li han preguntat per quin número voldria portar a la samarreta, Ben Sahar no s'ha tallat un pèl a l'hora de triar el de Raúl Tamudo. Ben Sahar ja s'ha posat la samarreta de l'Espanyol. Després de tantes cessions, el davanter de 19 anys s'ha mostrat satisfet d'haver trobat la que ha de ser casa seva per molt anys.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut