Natació

Belmonte i Wildeboer comencen a preparar els Jocs després de triomfar a Polònia

Els nedadors catalans que van triomfar la setmana passada als Europeus de Polònia tornaven dilluns a casa, amb els trofeus a les mans, però sense temps per disfrutar-los, ja que aquest dimarts han tornat al rigor dels entrenaments. És el cas de Mireia Belmonte i Aschwin Wildeboer, i s'entrenaven de gust perquè l'objectiu és llaminer. Els Jocs Olímpics de Londres són a tocar.

Actualitzat
Tot just arriba de banyar-se en or als Campionats d'Europa i, aquest dimarts, a primera hora del matí, Mireia Belmonte ja era a l'aigua, rebent ordres del seu entrenador, el francès Fred Vergnoux. L'objectiu per al 2012 és clar. I les aspiracions, màximes.

Belmonte no perd el somriure tímid quan diu que s'entrena pensant en l'or olímpic. Els de Londres no seran els seus primers Jocs i sap que la preparació mental és tan important com la física o més.

Comparteixen club i tenen objectius comuns amb Aschwin Wildeboer, però ell fa anys que viu i s'entrena a Dinamarca. No tornaran a coincidir a Sabadell fins després dels Jocs.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut