REGNE UNIT

Beckham s'acomiada d'Elisabet II

L'exfutbolista anglès, que té el títol de sir, ha fet 12 hores de cua per retre homenatge a la monarca

Redacció Esport3Actualitzat

Igual que han fet milers i milers de persones a Londres, sir David Beckham ha retut homenatge a la reina Elisabet II, morta la setmana passada a Balmoral (Escòcia). L'exfutbolista, que va ser nomenat cavaller de l'Imperi Britànic fa gairebé 20 anys, ha pres part a la quilomètrica cua per acomiadar-se de les despulles de la monarca.

12 hores fent cua

Segons diversos mitjans, David Beckham ha estat unes 12 hores fent cua per visitar el fèretre de la reina, una cua que ha arribat a fer 8 quilòmetres.

Beckham és amic de la família reial britànica i va ser convidat al casament d'Enric i Meghan Markle el 2018. 

Amb un vestit negre i gorra, l'exfutbolista del Manchester United, el Reial Madrid i la selecció anglesa ha compartit sanvitxos, llimonada i donuts amb la resta de persones que hi havia a la fila, segons diversos testimonis. 

Beckham no ha dubtat a barrejar-se amb totes les persones que s'han acostat fins a Westminster i no li ha importat fer-se fotografies amb els fans que se l'han trobat de manera inesperada:

"Ens hem ajuntat tots per homenatjar sa majestat, la nostra reina; penso que és especial experimentar una cosa així tots junts. Estic segur que és el que ella hauria volgut."

 

 

ARXIVAT A:
Reina Elisabet II
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut