Bea García, un exemple de superació.
Bea García, un exemple de superació.
Ultrafons

Bea García, camí de convertir-se en la primera espanyola que completa la cursa 4 Deserts

Bea García està a punt de convertir-se en la primera espanyola que completa la cursa 4 Deserts. Després de superar els deserts d'Atacama, Gobi i Sàhara, la barcelonina anirà a l'Antàrtida per tancar la gran odissea

Actualitzat

La catalana Bea García vol aconseguir ser la primera dona espanyola que completa les quatre curses anomenades 4 Deserts. Són quatre carreres que es fan en set dies i en les quals s'acaben completant 250 quilòmetres en cada recorregut. La barcelonina ja ha superat les tres primeres proves, les dels deserts d'Atacama (Xile), Gobi (Xina) i Jordània. Per completar el seu repte només li queda l'últim desert, l'Antàrtida, on arribarà aquest dissabte.

El repte de la Bea ha agafat una dimensió especial pel fet de ser diabètica. Tots els participants porten tot el que necessiten a les motxilles, però ella a més a més porta la insulina. El fet d'anar a l'Antàrtida ha fet que la Bea no pugui saber si amb les temperatures tan baixes podrà injectar-se la insulina, i per això ha practicat en càmeres frigorífiques a -22 graus. Si la jove barcelonina supera el repte es convertirà en la segona persona diabètica del món que acaba la 4 Deserts.

 

 

Anar al contingut