Bayern, Chelsea, Spartak, Xakhtar i Arsenal posen la directa cap als vuitens de final

Només s'han disputat dues jornades de la fase de grups de la Lliga de Campions i ja hi ha equips que tenen la classificació per als vuitens de final d'allò més encarrilada. El Bayern, que ha derrotat el Basilea (1-2), lidera el grup E amb 6 punts. La Roma, que ha superat el Cluj (2-1), recupera terreny després de la derrota a Munic. Al grup F, el Chelsea i l'Spartak sumen 6 punts. Els londinencs s'han desfet del Marsella (2-0) i els moscovites han golejat el Zilina (3-0). Al grup H, també tenen 6 punts el Xakhtar i l'Arsenal. Els ucraïnesos han guanyat a Braga (0-3) i els "gunners", sense Cesc, han vençut al camp del Partizan (1-3).

Grup E
Basilea, 1 - Bayern, 2

El Basilea ha fet un dels millors gols de la jornada, però amb aquesta bona jugada entre Stocker i Streller, que completa Frei, no n'hi ha hagut prou per derrotar el Bayern. Els alemanys han remuntat en la segona part. Penal a Müller i transforma Schweinsteiger, que també ha marcat el gol de la victòria amb una rematada de volea.

Roma, 2 - Cluj, 1
A la Roma li ha costat superar Nuno Claro, el porter del Cluj. No ho ha pogut fer fins a la segona part. Primer ha marcat Mexes i poc després Borriello, amb una bona rematada. El gol romanès l'ha fet Rada, de cap.

Grup F
Chelsea, 2 - O.Marsella, 0

El Chelsea ha resolt el partit amb el Marsella per la via ràpida. Terry ha sorprès la defensa francesa per fer l'1 a 0. Penal per mans de M'Bia i Anelka transforma i estableix el defintiu 2 a 0.

Spartak, 3 - Zilina, 0
També ha estat la segona victòria de l'Spartak de Moscou, amb comoditat davant del Zilina eslovac. El brasiler Ari ha marcat superada la mitja hora de la primera meitat i en el minut 16 de la segona part. El 3 a 0 l'ha fet Ibson en l'últim minut de partit en rematar sense oposició des de l'àrea petita.

Grup H
Partizan, 1 - Arsenal, 3
L'Arsenal s'ha avançat molt aviat al camp del Partizan amb un gol d'Arxavin. Cleo, de penal, ha forçat l'empat abans del descans. Xamakh ha tornat a posar en avantatge els anglesos després que Arxavin hagués fallat una pena màxima. Els serbis també n'han fallat un i Squillaci, de cap, ha sentenciat.

Braga, 0 - Xakhtar, 3
Victòria clara del Xakhtar a Braga. Una rematada de Luiz Adriano s'ha colat per sota del cos de Felipe i, després, el mateix Luiz Adriano ha tornat a superat el porter brasiler. El tercer ha estat de penal, i l'autor, Douglas Costa.