Marc Peñarroya, jugador del BAXI Manresa, en un partit recent (EFE)
Bàsquet

BAXI, tres temporades més com a patrocinador principal del Bàsquet Manresa

L'empresa de climatització renova un compromís que ha permès al club bagenc estabilitzar-se en la Lliga Endesa

TEMA:
Bàsquet Manresa

Immediatament després de l'ascens de la LEB Or, ara fa tres temporades, l'empresa de climatització i el club van arribar a l'acord que expirava aquest estiu. Tot i la pandèmia i les dificultats econòmiques, BAXI va mantenir el compromís que ara es veu refermat per tres temporades més. Aquest acord és molt important per a l'històric club bagenc ja que li dona estabilitat econòmica. I que, a més, guanyarà en importància, tal com ha explicat el CEO del BAXI, Jordi Mestres:

"L'aportació que hem fet al club no ha deixat d'existir durant aquests temps complicats de pandèmia i ara augmentem significativament el pressupost respecte del que vam acordar fa una temporada. És un increment que no és estàndard, sinó que creix bastant en aquesta segona etapa."

Esportivament, el BAXI Manresa ha fet tres excel·lents temporades i, de fet, en aquesta temporada encara aspira a competir a Europa, en la competició de la FIBA, que ja va disputar fa dues temporades. Ho explica Josep Sáez, president del club:

"Al primer any ens vam quedar fora dels play-offs per molt poc; en el segon, quan millor estàvem, va arribar la pandèmia, i en aquest tercer estem per accedir precisament als play-offs."

 

L'acord s'ha presentat aquest dimarts en un acte protocol·lari al Nou Congost que ha comptat amb els representats del club i de l'empresa. També hi han assistit el tècnic Pedro Martínez, que no ha volgut mullar-se sobre el seu futur: "Ara el protagonisme és del club i el patrocinador, ja hi haurà temps de parlar-ne", ha dit. També el capità de l'equip, Guillem Jou, que s'ha declarat "molt feliç de continuar sent el capità d'aquest equip" i ha promès "lluita fins al final" per aconseguir els objectius.  

ARXIVAT A:
Bàsquet Manresa
Anar al contingut