Alguns jugadors de Boca Juniors es van enfrontar amb la policia brasilera
Futbol internacional

Batussa als vestidors després de l'eliminació de Boca Juniors als vuitens de la Libertadores

Diferents jugadors del conjunt argentí van ser detinguts després d'uns lamentables incidents als vestidors de l'estadi amb llançament d'objectes, baralles i, fins i tot, la policia brasilera va haver d'intervenir amb gasos lacrimògens

Redacció Esport3Actualitzat

Els jugadors del Boca Juniors han passat per comissaria pels greus incidents que han provocat després de quedar eliminats, als penals, als vuitens de final de la Copa Libertadores al camp de l'Atlético Mineiro brasiler.

Diferents jugadors del conjunt argentí van ser detinguts després d'uns lamentables incidents als vestidors de l'estadi amb llançament d'objectes, baralles i, fins i tot, la policia brasilera va haver d'intervenir amb gasos lacrimògens.

Els dos partits van acabar amb empat a zero i l'equip argentí es va queixar dels gols anul·lats pel VAR. Juan Román Riquelme, vicepresident del Boca, va criticar amb duresa l'actuació arbitral.

"Això és lamentable i vergonyós. No és seriós. Aquesta és la veritat. No et donen els gols encara que estiguis jugant tot el dia. Així no pots passar, no ens han deixat passar."

L'expedició de Boca tenia programat tornar a Buenos Aires cap a la mitjanit d'ahir, però, després dels incidents, el seu vol es va cancel·lar i només podran tornar al seu país quan els responsables dels fets declarin davant de les autoritats brasileres.

Almenys vuit integrants de l'expedició del club argentí van ser identificats per les càmeres de seguretat de l'estadi de Belo Horizonte i estan acusats per agressió i danys materials.

Anar al contingut