Bàsquet

Basquetmania, el nou llibre de Jordi Robirosa, ja és a la venda

Jordi Robirosa, narrador dels partits de bàsquet de Televisió de Catalunya, acaba de posar a la venda un nou llibre: "Basquetmania. 25 anys viatjant amb el bàsquet català i europeu", editat per Columna. La nova obra de Robirosa serà presentada el dilluns 28 de març a dos quarts de vuit del vespre i arriba després de la bona acollida que va tenir l'any passat "A prop de les estrelles de l'NBA", amb una tirada de 10.000 exemplars.

Actualitzat
Es pot dir que Jordi Robirosa les ha vist de tots colors, en això del bàsquet. No en va fa més de vint anys que viatja per tot el món per explicar partits o notícies relacionades amb aquest esport. I aquest cúmul d'experiències, sumat al seu estil a l'hora d'explicar-les, dóna com a resultat un llibre imprescindible per als seguidors del basquetbol i molt amè per a tot el pùblic en general.

Aquesta fórmula d'èxit ja es va donar a l'anterior llibre, "A prop de les estrelles de l'NBA", que va tenir una tirada de 10.000 exemplars. Ara Robirosa se centra més en tot el que ha vist, sentit i experimentat viatjant per les pistes d'Europa i de l'estat espanyol, seguint els equips catalans.
Anar al contingut