Eurolliga

Bartzokas: "No puc entendre per què hem deixat de jugar als cinc minuts de partit"

L'entrenador del Barça ha comparegut molt enfadat davant dels mitjans de comunicació després de la contundent desfeta contra el Reial Madrid

Actualitzat

Georgios Bartzokas ha comparegut en roda de premsa amb el rostre més seriós que podia posar després de veure com el Barça Lassa caigués derrotat amb tanta contundència com ha fet davant del Reial Madrid al Palau Blaugrana (63-102).

L'entrenador del Barça Lassa no ha escatimat adjectius respectuosament contundents per mirar de valorar la trista imatge que han donat els seus homes: "Ens hem rendit als cinc minuts del partit. No ho puc entendre."

Bartzokas ha confessat que espera que una derrota tan dura com la que ha patit el Barça aquest divendres faci reflexionar els seus homes per arribar a extreure alguna conclusió: "És una gran lliçó. No podem caure més avall. Veurem la nostra reacció després del que hem viscut avui".

L'enuig del tècnic grec era tan gran que ha hagut de fer visibles esforços per mantenir les maneres, Bartzokas estava enfadat amb els seus jugadors i també amb ell mateix: "Puc entendre amb facilitat que tinguem una mala nit. És bàsquet, és esport. El que no puc entendre és per què hem deixat de jugar, per què hem deixat de lluitar, per què hem parat. Mentalment no estàvem preparats per a aquest partit i jo en sóc el responsable."

Finalment, l'entrenador blaugrana ha demanat obertament perdó: "Entenc completament el que significa un Barça-Madrid i em sento molt malament. Em sento responsable, hem de demanar disculpes com a jugadors, com a entrenador i com a club a l'afició. Hem de fer servir aquest partit com una lliçó per tirar endavant".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut