Justin Doellman, nova baixa pel partit contra l'Estrella Roja
Bàsquet

Bartzokas avisa de la dificultat del partit abans de visitar la pista de l'Estrella Roja

El tècnic del Barça ha demanat controlar les emocions i jugar un bon bàsquet per aconseguir la segona victòria a l'Eurolliga en la visita a Belgrad

Marc BéjarActualitzat

El Barça Lassa viatja a Sèrbia abans del partit d'aquest dimecres (19.00, Esport3) amb la difícil missió d'aconseguir la segona victòria en competició europea, després de caure al Palau aquest divendres contra el Fenerbahçe (72-73). Els homes de Bartzokas arriben amb les baixes de Doellman, Navarro, Koponen i Lawal, en una de les visites més complicades de l'Eurolliga.

El tècnic ha avisat els seus jugadors que necessiten "controlar les emocions i jugar el nostre bàsquet" per poder aconseguir la victòria davant l'Estrella Roja. Els serbis arriben al duel amb el mateix balanç que el Barça, una victòria en dos partits, i buscaran fer-se forts a casa. "És un ambient molt difícil", ha assegurat un Bartzokas que espera que els seus homes responguin davant de les més de 20.000 persones que ompliran el Kombank Arena.

El grec ha destacar la fortalesa defensiva de l'equip entrenat per Dejan Radonjic. "Són molt agressius", i ha advertit que canvien de cara quan juguen a casa. Malgrat totes les complicacions, Bartzokas s'ha mostrat satisfet de l'evolució que està vivint l'equip en els dos mesos que porta al càrrec. Temps en què ja ha pogut comprovar la duresa del calendari. Aquesta setmana, el Barça haurà d'afrontar un doble compromís europeu. El divendres nova ració, amb la visita al Palau del Brose Baskets.

Anar al contingut