Barça

Bartomeu xifra en 225 milions d'euros l'impacte de la Covid-19 en els comptes del club

L'expresident del Barça ha emès un comunicat per defensar la seva gestió després que el CEO blaugrana Ferran Reverter la qualifiqués de "nefasta i improvisada"

Redacció Esport3Actualitzat

L'expresident del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu ha emès un comunicat per defensar la seva gestió al club blaugrana i rebatre els números de la Due Diligence presentats pel CEO Ferran Reverter, que va qualificar de "nefasta i improvisada" la gestió de la junta directiva anterior.

Tal com va avançar ahir l'"Onze" a Esport3, Bartomeu ha passat al contraatac i ha xifrat en 225 milions d'euros l'impacte de la Covid-19 en els comptes del club durant la temporada 2020-2021.

En concret, Bartomeu i els seus directius estimen que els 555 milions de pèrdues de l'exercici passat (481 milions després d'impostos) haurien estat de només 50 milions abans d'impostos si no hagués existit la pandèmia.

 Bartomeu xifra en 558 milions d'euros el deute acumulat, lluny dels 1.350 anunciats per la junta de Laporta.

L'expresident també assegura que el club no ha estat en cap moment en risc de liquidació o resolució i recorda que la passada campanya es van deixar d'ingressar un mínim de 330 milions a causa de la pandèmia.

Per últim, Bartomeu assegura que les pèrdues proposades incorporen 262 milions d'euros per aprovisionaments i deterioraments inusuals i que La Liga qualifica d'atípics i deixa clar que la Junta Directiva que tanca l'exercici és l'única responsable dels resultats econòmics.

ARXIVAT A:
Josep Maria Bartomeu
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut