Esports

Josep Maria Bartomeu: "Valverde és l'entrenador que volem"

El president del Barça deixa clara en la presentació d'un llibre en homenatge de Kubala que el club aposta per la continuïtat d'Ernesto Valverde.

Actualitzat
Fins aquest dijous, que el president Josep Maria Bartomeu no havia fet cap comentari sobre la desfeta de la Champions i el futur de Valverde. I en un acte sobre la reedició del llibre "Kubala" l'ha ratificat en el càrrec. N'ha aval·lat la continuïtat i això, que en la darrera junta directiva s'havia acordat no parlar d'aquest tema, ni tampoc de possibles sortides de jugadors, fins després de la final de la Copa del Rei

"La planificació de la temporada  ja està en marxa, des de fa temps. Ja hi ha jugadors que s'han fitxat i ja en parlarem quan passi la final. Valverde ho va dir l'altre dia, que té el suport del president i de la junta. És l'entrenador que volem. Això és un projecte a mig i llarg termini. Té contracte i estem molt contents amb ell. Ara es tracta que els jugadors es vagin recuperant del cop anímic".

Bartomeu, en relació a la desfeta de la Champions, ha volgut puntualitzar:

"L'objectiu principal és la lliga i després volem la Copa i la Champions. Ha estat una temporada magnífica, l'hem guanyat amb jornades d'antelació. Tots volem més. Ara ve la final de Copa i venim d'una derrota dolorosa. Ara toca recuperar l'ànim, les il·lusions, les ganes de competir i ens queda encara una setmana perquè l'equip vagi entrenant".

El màxim dirigent del club blaugrana també ha tingut paraules per a l'equip femení, que aquest dissabte juga la final de la Champions a Budapest:

 

"Això ha de ser un punt i seguit, té el nostre suport per donar ajuda al femení. Estem molt orgullosos. Era un objectiu per als propers anys, i ara les noies mereixen un bon resultat. Seguirem insistint i invertint en el femení, no només en el professional, sinó també al futbol base. ".

ARXIVAT A:
Josep Maria Bartomeu
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut