Josep Maria Bartomeu, president del Barça, en la seua dimissió
Josep Maria Bartomeu en una imatge d'arxiu
Barça

Bartomeu va obstaculitzar la investigació interna del club sobre el Barçagate

La "compliance officer" Noelia Romero va decidir enviar un correu electrònic quan va tenir les conclusions de l'informe després que Bartomeu no li deixés mostrar-los a la junta directiva i només tres dies després va ser suspesa de sou i feina

Agència EFE Actualitzat
TEMA:
Josep Maria Bartomeu

Segons l'informe del Mossos, Josep Maria Bartomeu hauria obstaculitzat la investigació interna del club per l'escàndol del Barçagate i també s'haurien cedit dades dels socis a l'empresa I3 Ventures.

Noelia Romero, la compliance officer que treballava pel club blaugrana, va enviar un correu electrònic el 2 de juny del 2020 a tots els membres de la junta directiva presidida per Bartomeu amb tots els detalls de l'informe preliminar de l'auditoria interna. Només tres dies després, Romero va ser suspesa de sou i feina. Així es pot comprovar en el sumari del cas Barçagate, al qual ha tingut accés EFE i en el qual apareix el correu electrònic que Romero va enviar als 14 membres de la junta directiva.

Els destinataris són Josep Maria Bartomeu, Oriol Tomàs, Javier Bordas, Joan Bladé, Dídac Lee, Xavier Vilajoana, Josep Ramon Vidal-Abarca, Jordi Moix, Jordi Cardoner, Pau Vilanova, David Bellver, Marta Plana, Jordi Argemí i Jaume Carreter.

La compliance officer va decidir fer aquesta acció després que des del 31 de març, quan va tenir les conclusions de l'informe, Bartomeu no li deixés mostrar-los a la junta directiva. A més, segons es pot llegir en el sumari, Romero va traslladar aquest informe també al Comitè de Compliance i a la Comissió de Control i Transparència del club.

El correu electrònic no el va contestar cap dels membres de la junta directiva i la compliance officer no va rebre cap interès sobre el tema per part dels directius.

ARXIVAT A:
Josep Maria Bartomeu Barçagate

NOTÍCIES RELACIONADES

Anar al contingut