Barça

Bartomeu: "Si no hi ha cap lesionat de gravetat, no farem cap més fitxatge aquest estiu"

El president del FC Barcelona descarta en una entrevista al "Club de la mitjanit", de Catalunya Ràdio, la possibilitat de fer més incorporacions abans del tancament del mercat i avança que en els pròxims mesos començaran les converses per a la renovació de Neymar

Actualitzat

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha tancat la possibilitat de fer més fitxatges aquest estiu en una entrevista en el primer programa de la nova temporada del "Club de la mitjanit", de Catalunya Ràdio. "Si no hi ha cap lesionat de gravetat, no farem cap més fitxatge aquest estiu", ha assegurat amb rotunditat el màxim dirigent blaugrana.

Bartomeu també ha avançat que el club blaugrana iniciarà en els pròxims mesos les converses per a la renovació del contracte del brasiler Neymar i s'ha mostrat convençut que Pedro tornarà al Barça en un futur. "D'aquí a uns mesos començarem a parlar de la renovació de Neymar. Volem que segueixi molts anys més al Barça", ha confirmat.

Per últim, Bartomeu també ha valorat la figura de Leo Messi en una setmana en què es decidirà el millor jugador per a la UEFA de la temporada passada. "De la manera en què llueix tot, sembla ser que Messi guanyarà tots els trofeus individuals", s'ha atrevit a pronosticar el president del Barça.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut