Barça

Bartomeu: "Segurament el fitxatge de De Ligt estarà sobre la taula"

El president del Barça admet que el central de l'Ajax estarà en discussió amb la secretaria tècnica i celebra l'eliminació del Reial Madrid a la Champions

Actualitzat

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, no ha amagat el seu interès per fitxar el central holandès Matthijs de Ligt, un dels artífexs en la victòria de l'Ajax sobre el Reial Madrid al Santiago Bernabéu (1-4) en la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions.

"És un tema que hem de parlar en la planificació esportiva a partir d'aquest mes de març. Amb De Jong vam haver d'avançar-nos perquè hi havia molts clubs que els volien i segurament aquest nom estarà sobre la taula. Quan hi ha talent fora, sempre el mirem", ha afirmat Bartomeu en una entrevista al programa de SER Catalunya "Aquí, amb Josep Cuní".

"Un rival fort menys"

Preguntat per l'eliminació del conjunt blanc, Bartomeu ha reconegut haver vist el partit. "I mira, un rival fort menys a la Champions. Està bé", ha comentat. I també haver-se alegrat per Frenkie de Jong, que la temporada que ve vestirà de blaugrana: "Com a culer, vull que guanyi Frenkie i el seu objectiu era guanyar el Reial Madrid".

En qualsevol cas, Bartomeu no ha volgut fer llenya de l'arbre caigut i sí que ha destacat la trajectòria triomfal del club català durant els últims tres lustres. "El món de l'esport és molt difícil. Hauríem de posar en valor que el Barça està a l'elit des del 2004 amb diferents entrenadors i jugadors. Tenir una idea clara del projecte futbolístic ha estat la conseqüència que l'era continuï", ha subratllat.

ARXIVAT A:
Josep Maria Bartomeu
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut