Barça

Bartomeu reforça la seva confiança en Luis Enrique i admet que el 2014 ha estat un any complex

El president del Barça ha renovat el crèdit del tècnic asturià i ha reconegut que el 2014 ha estat complicat en un discurs durant el tradicional dinar de Nadal amb els mitjans de comunicació que cobreixen la informació del club blaugrana

Actualitzat

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha renovat la confiança en el tècnic Luis Enrique i ha reconegut que el 2014 va ser un any complicat en un discurs durant el tradicional dinar de Nadal amb els mitjans de comunicació que cobreixen la informació del club blaugrana. "Pensem que el 2015 serà un any molt important per al club, molt transcendent per al club. Tenim moltíssimes coses a sobre de la taula. Tenim tota la il·lusió i confiança dipositada en Luis Enrique", ha assegurat.

Bartomeu ha repassat també el 2014, un any "difícil i complex en el qual han succeït moltíssimes coses", en una al·lusió a les qüestions judicials i institucionals com la sanció de la FIFA o la investigació del fitxatge de Neymar. "Us hem donat informació sobre aquests temes. Aquest ha estat un any complex i difícil, però hem intentat donar-vos la màxima informació. Són temes que segueixen oberts i pels quals seguirem lluitant", ha afegit.

El màxim dirigent blaugrana també ha agraït als periodistes el tractament informatiu sobre el referèndum de remodelació del Camp Nou que es va celebrar l'abril passat. "Va ser possible gràcies a la vostra informació. Us agraeixo la informació, que sempre ho expliquéssiu de forma positiva", ha dit. En aquest sentit, ha recordat que el 2015 serà l'any en el qual s'iniciarà el projecte de remodelació de l"Espai Barça' amb el repte d'escollir els arquitectes que el dissenyaran.

Finalment, Bartomeu ha reiterat que l'aposta per les seccions esportives "segueix intacta" i ha emfatitzat que el club continuarà treballant "per acabar amb la violència" al Camp Nou i en tots els estadis de la Lliga espanyola. "Seguim amb la tolerància zero contra els violents. La guàrdia segueix alta i si fa falta l'aixecarem més", ha conclòs.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut