Josep Maria Bartomeu i Eric Abidal han rebaixat la tensió després d'una reunió
Josep Maria Bartomeu i Eric Abidal han rebaixat la tensió després d'una reunió (EFE)
Barça

Bartomeu ratifica Abidal com a secretari tècnic

El president del Barça rebaixa la tensió després de reunir-se amb Éric Abidal, que continuarà en el seu càrrec

RedaccióActualitzat

La reunió entre Josep Maria Bartomeu i Éric Abidal s'ha acabat amb l'objectiu de rebaixar la tensió i tancar la crisi oberta al Barça. Després d'una trobada que també ha comptat amb la presència d'Óscar Grau, el president blaugrana ha ratificat Abidal en el seu càrrec de secretari tècnic i tots dos viatjaran a Bilbao per veure en directe el partit de Copa a San Mamés.

La intensitat de l'incendi a Can Barça comença a apagar-se. No hi ha hagut cap reacció ni cap decisió precipitada per part del màxim responsable en aquests casos de crisi institucional, Josep Maria Bartomeu. Al president del Barça, la polèmica l'havia sorprès de viatge a Brussel·les en representació del club. Un viatge del qual ha avançat el retorn per poder reunir-se amb Éric Abidal.

La trobada s'ha fet aquest dimecres al vespre, ha durat dues hores i els interlocutors, juntament amb Òscar Grau, han volgut que no fos ni a les oficines del club ni a la ciutat esportiva. De la reunió, Bartomeu n'ha sortit amb una decisió clara: mantenir en el càrrec Éric Abidal, tot i haver generat aquesta crisi, que ha obert una ferida transversal al club i ha esquitxat de ple el vestidor blaugrana.

 

 

ARXIVAT A:
Josep Maria Bartomeu
Anar al contingut