Laporta Bartomeu i Yuste
Bartomeu i Laporta, en una imatge d'arxiu
Barça

Bartomeu prepara una resposta per defensar la seva gestió

L'expresident del Barça considera que s'han exagerat les pèrdues econòmiques del seu mandat i se sent reforçat pel comunicat de la Lliga

Redacció Esport3Actualitzat

L'expresident del Barça Josep Maria Bartomeu està preparant un contraatac per defensar la seva gestió després de la compareixença de Ferran Reverter per presentar els resultats de la "due diligence".

Segons ha avançat el programa "Onze" d'Esport3, Bartomeu està estudiant amb els que van ser membres de la seva junta directiva una resposta contundent perquè considera que s'han presentat unes pèrdues inflades de la seva gestió al capdavant del club blaugrana. Ara només falta decidir com i quan serà aquesta resposta, i aquest dimecres hi ha prevista una reunió per enllestir els últims detalls de la compareixença.

Després del comunicat de la Lliga que donava aire a Bartomeu, l'expresident blaugrana assegura que l'actual junta presidida per Joan Laporta ha aplicat la màxima devaluació dels futbolistes perquè els resultats fossin els pitjors possibles i mostressin el màxim de pèrdues econòmiques. Segons aquesta informació, Bartomeu va seguir de ben a prop la compareixença de Reverter per si atacava la seva gestió i havia d'emprendre algun tipus d'acció legal.

ARXIVAT A:
Josep Maria Bartomeu
Anar al contingut