Bartomeu vol parlar amb Messi per evitar la seva marxa del Barça
Barça

Bartomeu només accepta seure amb Messi per parlar de continuïtat i renovació

El president blaugrana deixa clar al pare del crac, Jorge Messi, que continua la porta tancada per negociar un traspàs

Francesc Latorre/Xavi LemusActualitzat

El cas Messi viu cada dia nous capítols. En el d'ahir el president del club, Josep Maria Bartomeu, va parlar amb Jorge Messi, pare i representant del futbolista. El missatge va ser molt clar: el Barça no està disposat a seure a cap taula per parlar de la venda del seu crac, només estaria disposat a reunir-se si l'objectiu és la renovació del seu contracte.

El president blaugrana continua amb la idea que no vol passar a la història com el responsable de la venda del millor jugador que mai ha trepitjat la gespa del Camp Nou i, per tant, no està disposat a negociar cap traspàs. Per contra, Jorge Messi, que s'espera que arribi a Barcelona en les pròximes hores, va transmetre al club la intenció de marxar per part del seu fill, que vol tancar de la millor manera possible la seva etapa com a ídol culer, cosa que passa per arribar a un acord entre les dues parts que permeti a Messi fitxar per un altre equip.

Per tant, les posicions continuen enfrontades en el discurs i sense cap desenllaç clar i previsible. Ara caldrà veure si Messi, com van confirmar fonts del seu entorn, decideix presentar-se demà a la Ciutat Esportiva per passar les proves mèdiques o s'estima més quedar-se a casa i tensar encara més la corda.

Per cert, encara relacionat amb el cas Messi, el Barça ha trencat relacions amb el despatx d'advocats Cuatrecasas per haver assessorat Messi en el seu intent de sortida del club. El Barça n'era client i considera que la manera d'actuar del despatx, d'esquena al club, justifica aquesta decisió.

Anar al contingut