Jaume Carreter, el nou directiu de la junta del Barça
Jaume Carreter, el nou directiu de la junta del Barça
Barça

Bartomeu ha nomenat Jaume Carreter com a directiu número 14

El president blaugrana ha tingut converses amb dues sòcies per afegir-les al Consell, però no han fructificat

Actualitzat

El FC Barcelona ha celebrat avui una junta extraordinària on s'ha formalitzat la incorporació del directiu número catorze, el que li faltava al president Josep M. Bartomeu per consolidar el seu mandat.  Es tracta de Jaume Carreter,  nascut el 1960, economista i empresari, i soci del Barça des del 2009. Carreter, que forma part de la Comissió Social del Barça des del 2015,  assumirà la gestió dels esports amateurs del club. Fins ara n'era el responsable i coordinador.

 Bartomeu també té pensat incorporar dues dones més endavant, el mes de maig, ja que les converses que ha tingut fins ara amb dues sòcies han resultat infructuoses.

A l'actual situació s'hi havia arribat després de la dimissió de sis directius: quatre d'induïdes pel president -Rousaud, Tombas, Elías i Pont- i les altres dues espontànies, de Maria Teixidor i Jordi Calsamiglia. A la reunió de la directiva del 14 d'abril es va acordar presentar una demanda penal contra l'exvicepresident Emili Rousaud per les seves declaracions en què denunciava corrupció interna.

 

A partir de la incr¡orporació de Jaume Carreter, ja es podrà prendre aquesta decisió en ferm si així ho acorden..

   

  

ARXIVAT A:
Josep Maria Bartomeu
Anar al contingut