Josep Maria Bartomeu, president del Barça
Josep Maria Bartomeu, president del Barça
Barça

Bartomeu: "Ningú podrà substituir Messi. No hi ha ningú ni al Barça ni enlloc"

El president del Barça admet que es fa difícil imaginar el Barça sense el crac argentí però que el club comença a pensar-hi

Actualitzat

El president del FC Barcelona, ​​Josep Maria Bartomeu, creu que Leo Messi continuarà amb la seva carrera més enllà del contracte de dues temporades que té actualment amb el Barça, fins al 2021. Ara bé, això no vol dir que no s'estigui pensant ja en un futur post-Messi:

"Ja vam pensar en això, però és un futur encara llunyà. És un jugador jove, té 31 anys, el seu rendiment és molt bo, juga cada vegada millor, no sé com ho fa.

Quan Messi deixi de jugar amb nosaltres, ningú no podrà substituir-lo. És impossible. Darrere de Messi, no hi ha ningú: ni al Barça ni enlloc. L'entrenador de llavors haurà de pensar de quina manera jugarà l'equip."

El president blaugrana ha repassat, a banda, diverses qüestions de l'actualitat del Barça en una entrevista al diari "Le Figaro". Preguntat sobre el possible fitxatge d'Adrien Rabiot, Bartomeu no deixa a l'aire sobre si és un objectiu com a possible reforç en el pròxim mercat d'estiu:

"L'única cosa segura sobre Rabiot és que el 30 de juny quedarà lliure. Nosaltres no ens posarem a treballar en la planificació per a les pròximes temporades fins al març."

Un altre tema recurrent des de fa temps són els constants rumors que apunten a un possible retorn de Neymar al Barça. Sobre això, Josep Maria Bartomeu es mostra molt clar:

"El Barça ha apostat per dos jugadors en l'atac, Ousmane Dembélé i Philippe Coutinho, que vam comprar amb la venda de Neymar. El nostre full de ruta està traçat."

ARXIVAT A:
MessiJosep Maria Bartomeu
Anar al contingut