Barça

Bartomeu: "Ningú de la meva Junta ha ficat mai la mà a la caixa"

En el programa "Vaques sagrades" l'expresident afegeix que les pèrdues provocades per la Covid no poden formar part d'una acció de responsabilitat i defensa que no va cometre cap irregularitat en la seva gestió

Redacció Esport3Actualitzat

L'expresident del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu ha passat aquesta tarda pel plató del programa "Vaques sagrades" d'Esport3. Alguns socis compromissaris van demanar a l'Assemblea d'ahir que es reclamessin responsabilitats pel gran deute que ha deixat la junta anterior que ell dirigia. Joan Laporta va dir que si troben algun indici d'irregularitat, actuaran en conseqüència. Bartomeu ha sortit al pas de tot això. D'entrada, ha xifrat el deute net en 560 milions d'euros (1.300 en brut). També ha apuntat que la Covid ha estat la causant d'uns 225 milions de pèrdues (no els 90 comptabilitzats per l'actual Junta) i ha defensat l'honestedat del seu equip directiu.

Josep Maria Bartomeu, expresident del Barça

"Hi ha hagut pèrdues provocades per la Covid. El reial decret del desembre de l'any passat indica que les pèrdues no poden formar part d'una acció de responsabilitat. Accions per irregularitats? Ja portem molts mesos dient que si fem una auditoria, que si una Due, que si un Forensic... Ningú de la Junta ha ficat mai la mà a la caixa."

En la seva gestió presidencial ha lamentat dos grans errors. El primer: no haver valorat que calia fer un canvi després de Liverpool, haver escoltat massa els jugadors que li van dir que podien seguir el mateix entrenador i jugadors. El segon: no saber que hi hauria una Covid el 2020, i reconeix que els últims anys anaven molt al límit del fair play financer i la massa salarial.

ARXIVAT A:
Josep Maria Bartomeu
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut