El president del Barça, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Barça

Bartomeu: "Negociarem la renovació de Messi en els pròxims dos mesos"

El president del Barça confirma en una entrevista al diari britànic "The Telegraph" que volen començar a negociar en un termini de dos mesos la renovació del crac argentí, que acaba contracte el 30 de juny del 2018

Actualitzat

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha confirmat en una entrevista al diari britànic "The Telegraph" que en els pròxims dos mesos començaran les negociacions per a la renovació del contracte de Leo Messi, que acaba el 30 de juny del 2018.

"Neymar va renovar fa poc per cinc temporades. Leo encara no ha renovat, però negociarem amb ell en els pròxims dos mesos", ha avançat el màxim dirigent blaugrana, que no s'ha mostrat molest pel presumpte interès del Manchester City en el seu fitxatge. "No estic enfadat. Canviar d'equip és una decisió que se li pot presentar a Leo Messi o a qualsevol jugador. Ara té contracte fins al mundial de Rússia el 2018; estem molt contents amb ell. Molt contents", ha assegurat.

Bartomeu no s'ha estalviat elogis cap el crac argentí i ha admès que espera veure'l molt anys més vestint la samarreta del Barça. "Messi és el millor jugador del món, de lluny. No sé què passarà en el futur, però per descomptat que sempre intentarem explicar-li que està en el millor club del món, que aquest és el millor lloc per a ell per viure i que està tenint la millor experiència de la seva vida amb nosaltres".

"Encara té només 29 anys i, si el veuen jugar, sembla que és un dels nostres jugadors més joves. Es va reinventar fa dos anys, va canviar la forma en què jugava i ara és molt millor jugador del que era llavors. Normalment, els jugadors creixen i després empitjoren, però ell encara està millorant. On està el seu sostre? No ho sabem", ha afegit.

El president del Barça també ha reconegut que Messi és el millor jugador que ha vist mai sobre un terreny de joc i s'ha atrevit a fer un rànquing dels millors futbolistes del món. "Messi, el número u. Per a mi, Neymar és el número dos. Cristiano, el tercer", per després afegir diversos noms més per destacar el potencial de la lliga espanyola: "Luis Suárez, Bale, Busquets, Iniesta, Griezmann... Els millors jugadors del món estan jugant a la lliga. A la Premier, les estrelles són els entrenadors, no els jugadors. Això demostra que hi ha diferents formes d'ensenyar-li al món el nostre esport", ha finalitzat.

Anar al contingut