Jopsep Maria Bartomeu, en una imatge d'arxiu
Barça

Bartomeu: "La millora d'Ivan Rakitic haurà d'esperar"

El president del Barça confirma que el club aviat negociarà amb Alba, que la millora de Busquets està a punt de resoldre's i que amb Valverde es respectaran els terminis demanats pel tècnic

Actualitzat

Josep Maria Bartomeu va ser el protagonista del programa "El transistor" d'Onda Cero. El president del FC Barcelona va fer un repàs de diferents temes relacionats amb l'entitat.

Sobre les negociacions per renovar, ampliar o millorar contractes, Bartomeu va dir que aviat s'asseuran amb Jordi Alba, que amb Ernesto Valverde respectaran els terminis que s'ha marcat el tècnic, que amb Sergio Busquets s'hauria de tancar tot ben aviat, però que la millora que demana Ivan Rakitic haurà d'esperar.

"Cury no ha cobrat"

Josep Maria Bartomeu ha dit que André Cury no ha cobrat ni ha demanat cobrar res per la marxa de Neymar; que Leo Messi mereix guanyar sempre tots els premis a millor jugador; que el club vol jugar a Miami, i també que ha parlat amb Gerard Piqué sobre el documental que tenia com a protagonista Antoine Griezmann i sobre el fet que li hagin retirat el carnet de conduir, tot i que no ha volgut explicar el contingut d'aquesta conversa...

Pel dret a decidir

També ha insistit en la posició del club de defensar el dret a decidir, de defensar la llibertat d'expressió dels socis i aficionats i de no situar-se al costat de cap partit polític.

ARXIVAT A:
Josep Maria Bartomeu
Anar al contingut