Barça

Bartomeu: "Jo he estat soci i també he fet mocadorades"

El president del Barça ha tret ferro a les últimes mocadorades al Camp Nou, ha descartat avançar les eleccions a la presidència i ha confirmat que hi haurà un nou referèndum sobre l'Espai Barça

Actualitzat

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha tret importància a les últimes mocadorades d'una part del Camp Nou demanant la seva dimissió i ha fet broma recordant que ell també va protestar contra la junta directiva que dirigia l'entitat quan exercia la seva condició de soci.

"Jo he estat soci i he fet mocadorades. L'última, quan se n'anava Ronaldo perquè no volia que marxés", ha recordat durant la seva participació al Fòrum Barcelona Capital, organitzat pel Cercle Eqüestre.

Bartomeu també ha descartat avançar les eleccions a la presidència del club i ha refermat la seva intenció de celebrar-les al 2021 com ja estava previst malgrat la polèmica pel "Barçagate".

"El Barça ha estat sempre un club molt democràtic, i l'estadi i el Palau han d'expressar-se com vulguin; només faltaria. Una cosa és que hi hagi socis o aficionats que vagin al camp i no estiguin conformes amb alguna actuació, però el club està pacificat. El projecte continua. Encara hi ha coses a fer i acabar el mandat és una responsabilitat que assumim davant dels socis. Les eleccions seran el 2021".

Per últim, Bartomeu ha confirmat que hi haurà un nou referèndum sobre l'Espai Barça, el projecte que preveu, entre altres obres i millores, la remodelació del Camp Nou i la construcció d'un nou Palau Blaugrana.

"Farem un nou referèndum, perquè el Palau serà més gran i el finançament també serà superior a 680 milions d'euros (inicialment estava previst que fos d'un 600 milions). És un projecte per als propers 70 anys i l'opinió del soci és molt important".

 

ARXIVAT A:
Josep Maria Bartomeu
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut