Barça

Bartomeu: "Intueixo que serà un any històric"

El president del Barça ha fet un discurs ambiciós al Congrés Mundial de Penyes del club i ha reiterat el compromís amb l'estil de joc i el futbol formatiu

Actualitzat

Josep Maria Bartomeu, president del Futbol Club Barcelona, ha fet un discurs marcadament optimista en el Congrés Mundial de Penyes del club blaugrana. Bartomeu, que ha recordat que el mercat encara no està tancat, ha llançat un missatge ambiciós: "Tornem a aspirar a guanyar-ho tot, no només en futbol sinó en altres esports. Intueixo que serà un any històric", ha aventurat. "Som inconformistes i per això aspirem a guanyar-ho tot. I us demanem un altre cop el vostre suport. Tenim al davant molts reptes esportius i socials".

El president del Barça ha començat el seu parlament recordant el seu antecessor en el càrrec, Sandro Rosell, actualment en presó preventiva. I també s'ha referit a Andrés Iniesta, ara al Japó, per recordar que el club espera la seva tornada quan decideixi penjar les botes.

Bartomeu ha volgut destacar dos pilars bàsics de la filosofia Barça: "Diguin el que diguin alguns, l'estil de joc és innegociable. Seguirem defensant els nostres tresors: l'estil de joc i el futbol formatiu. La Masia funciona".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut