bartomeu
Josep Maria Bartomeu, en una imatge d'arxiu
Barça

Bartomeu: "Hi ha hagut contactes amb Griezmann"

El president del FC Barcelona ha parlat del Barça-Madrid, de l'interès pel jugador de l'Atlètic i d'altres aspectes del futur de l'entitat blaugrana

Actualitzat

Amb el clàssic encara molt present, Josep Maria Bartomeu ha passat pels estudis de RAC1 per donar resposta a moltes de les preguntes que es plantegen sobre el Barça en aquest tram final de temporada. El president blaugrana no ha volgut amagar que l'interès pel davanter matalasser Antoine Griezmann és real i que fins i tot hi va haver una reunió amb el seu representant a l'octubre. Tal com ja va avançar Televisió de Catalunya el mes febrer passat.

Tot i el possible fitxatge del francès, Bartomeu ha descartat la cessió de Dembélé per al curs que ve i ha admès que el club encara ha de decidir si executa l'opció de compra del migcampista brasiler Arthur.

Bartomeu també ha volgut pronunciar-se sobre el partit contra el Madrid. Tot i no haver entrat en polèmica respecte a l'arbitratge del partit al Camp Nou, sí que ha donat la seva opinió sobre el debat al voltant del passadís:

"És un assumpte de respecte entre futbolistes. Penso que els nostres jugadors l'haurien fet si el Madrid hagués guanyat la Lliga."

Balanç de temporada

"Li poso un excel·lent a la temporada, un 9. Si haguéssim fet un camí més llarg a la Champions hauríem obtingut matrícula. Però per com hem jugat, amb aquestaimbatibilitat a la Lliga... Estem molt contents de la feina de Valverde i dels jugadors".

Pel que fa a afers interns, Bartomeu ha estat preguntat sobre el secretari tècnic Robert Fernàndez, que acaba contracte aquest estiu. Segons el president del Barça, la decisió de la seva continuïtat dependrà de Pep Segura, el mànager general. En una informació del departament d'Esports de TV3, es va posar a la taula la possibilitat que Robert no continués en la disciplina blaugrana.

ARXIVAT A:
Josep Maria Bartomeu
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut