Barça

Bartomeu: "Hi ha alguna possibilitat que vingui algun jugador"

El president del Barça ha admès que estan treballant en l'arribada d'un davanter en el mercat d'hivern i ha demanat paciència i confiança en la feina de Quique Setién

Actualitzat

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha admès durant la 72a edició de la Gran Gala de Mundo Deportivo que estan buscant el fitxatge d'un davanter en el mercat d'hivern per substituir el lesionat Luis Suárez però no ha volgut valorar la possible arribada del jugador del València Rodrigo Moreno.

"Rodrigo? No parlem de jugadors d'equips contraris, però si em preguntes per un possible reforç, és una cosa que està sobre la taula, hi ha alguna possibilitat que vingui algun jugador, pot ser del Barça B o de fora. Si m'agrada Rodrigo? M'agraden molts jugadors".

El màxim dirigent blaugrana, que ha recollit un premi en nom de Leo Messi, també ha assegurat que no està preocupat després de la derrota en l'últim partit de lliga contra el València a Mestalla i ha demanat paciència amb Quique Setién, substitut d'Ernesto Valverde a la banqueta.

"No estic preocupat, estem treballant moltíssim, estem esforçant-nos molt i està tot obert, la Lliga, la Champions League, la Copa del Rei... I amb ganes tots de fer una bona temporada. Els culers ens preocupem pel nostre equip, en cada partit, però ara després d'una derrota ve Copa dijous davant el Leganés i la Lliga diumenge. Això no para i cal seguir treballant, amb un nou entrenador com Quique Setién. Tenim confiança en ell i en tot el que està fent per l'equip".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut