Josep Maria Bartomeu no tanca les portes al retorn de Guardiola al Barça
Barça

Bartomeu: "Guardiola és un geni i té les portes obertes per tornar quan vulgui"

El president del Barça ha admès en una entrevista al diari anglès "The Times" que el tècnic de Santpedor que sempre tindrà les portes obertes del club per tornar i ha desvelat quina feina li van oferir quan va decidir deixar la banqueta del primer equip blaugrana

Actualitzat

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha concedit una extensa entrevista al prestigiós diari anglès "The Times" per repassar diversos temes de l'actualitat del club blaugrana. El màxim dirigent barcelonista ha admès que Pep Guardiola és un fora de sèrie, que sempre tindrà les portes obertes del club per tornar i ha desvelat quina feina li van oferir quan va decidir deixar la banqueta del primer equip del Barça.

"És un geni i té les portes obertes de casa quan vulgui. L'altre dia vaig llegir que li agradaria en un futur fer-se càrrec de La Masia, em sembla perfecte. Això ja és el que li vam oferir quan ens va dir que volia marxar perquè estava cansat de la pressió. El seu retorn seria una gran notícia."

Bartomeu ha negat de forma contundent els rumors sobre una possible oferta del Barça per fitxar el migcampista francès del Manchester United Paul Pogba.

"No són certs els rumors que diuen que vam oferir Yerry Mina, André Gomes i diners per Pogba. No vaig parlar d'aquest tema amb Ed Woodward. Només són rumors. Quan un club no vol vendre, no ven. I crec que Pogba seguirà molt de temps a l'United perquè els grans equips volen mantenir els seus jugadors."

Per últim, el president blaugrana ha expressat de nou el seu desig perquè Leo Messi acabi la seva carrera esportiva al Barça.

"Espero que acabi la seva carrera al Barça. Ell no vol marxar i el nostre projecte és el de convertir-lo en un 'one-club man' i envoltar-de grans jugadors. No volem vendre als grans jugadors que tenim."

ARXIVAT A:
Josep Maria BartomeuGuardiola
Anar al contingut