Barça

Bartomeu: "No hi ha motius per dimitir, el que hi ha és molta responsabilitat"

El màxim dirigent blaugrana considera que la junta està "perplexa" que es decreti un estat d'alarma i es demani el teletreball i, en canvi, "el Barça hagi d'exposar 300 treballadors per fer el vot de censura"

David CarballoActualitzat

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha ajornat qualsevol decisió respecte a possibles dimissions a la junta directiva i la celebració del vot de censura fins que el Procicat es pronunciï. El màxim dirigent blaugrana considera que la junta està "perplexa" que es decreti un estat d'alarma i es demani el teletreball i, en canvi, "el Barça hagi d'exposar 300 treballadors per fer el vot de censura".

Bartomeu s'ha mostrat molt crític amb el govern de la Generalitat, ha confirmat que ahir va traslladar la proposta de votar en un sol dia al Camp Nou i que, quan rebi una resposta, la directiva es tornarà a reunir per prendre una decisió definitiva.

"A la Junta hem parlat i esperarem la resposta formal de la Generalitat. Un cop rebuda, ens tornarem a reunir. Sabem que vivim circumstàncies greus, hem de vetllar per la protecció de la salut dels ciutadans i els seus drets fonamentals; i això és incompatible amb estratègies partidistes."

Bartomeu ha assegurat que les decisions s'han pres de forma unànime i ha insistit que estan esperant la resposta de la Generalitat per saber si serà possible celebrar la votació en les dates previstes.

"Tot el que avui s'ha parlat i decidit és unànime. Tots els directius pensem igual, que el primer és el Barça. Estem esperant una resposta de la Generalitat si hi ha les condicions jurídiques i sanitàries per fer el vot l'1 i 2 de novembre."

El president blaugrana ha insistit que des del club no han intentat paralitzar el procés de votació i que si la Generalitat manté les dates de l'1 i 2 de novembre, es farà en una seu única al Camp Nou.

"En cap cas hem intentat paralitzar res, al contrari. El club va posar tots els elements imprescindibles a disposició de la mesa per fer una validació, i es va fer en els terminis correctes. Ha sigut un procés exemplar. Si la Generalitat ens diu que hem de votar el dia 1 i 2, la seu serà el Camp Nou, però volem que prevalgui el protocol dels 15 dies per fer la votació en més seus. Des del moment que treballem perquè es pugui votar, el nostre interès és que es completi el procés."

Davant la insistència dels periodistes, Bartomeu ha deixat clar que mai ha pensat a dimitir tot i els moments complexos que estan vivint els últims mesos, sobretot arran de la pandèmia del coronavirus.

"No he pensat a dimitir. Crec que s'està construint un bon projecte i estic segur que guanyarem més d'un títol. No hi ha motius per dimitir, el que hi ha és molta responsabilitat. Seria un mal moment per deixar el Barça amb una junta gestora. Si no prospera el vot de censura, ja hi ha eleccions convocades al març."

ARXIVAT A:
Josep Maria Bartomeu
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut