Barça

Bartomeu escriurà una carta a Rubiales per la no utilització del VAR a Anoeta

El president blaugrana està molt indignat perquè no s'ha aplicat el videoarbitratge en l'acció sobre Piqué en el final del partit
Francesc Latorre Actualitzat
Bartomeu enviarà una carta a Rubiales per queixar-se de l'arbitratge d'Anoeta

En les pròximes hores, Josep Maria Bartomeu enviarà una queixa oficial a Luis Rubiales, president de la Federació Espanyola de Futbol, per mostrar la seva indignació amb l'arbitratge del partit contra la Reial Societat.

És una decisió personal del mateix Bartomeu, molt decebut per la manera com s'ha utilitzat el VAR a Anoeta. Recordem que el partit ha acabat amb una jugada polèmica en què els jugadors del Barça ha reclamat penal sobre Piqué. Ni Alberola Rojas sobre la gespa ni Gil Manzano des del VAR n'han volgut saber res i la jugada ha acabat sense sanció.

Des del club, es considera inadmissible que el VAR no hagi intervingut per revisar l'acció sobre el central barceloní. En canvi, en el minut 12 de la primera part i en una acció molt similar de Busquets sobre Llorente, l'àrbitre ha assenyalat penal i el videoarbitratge sí que hi ha intervingut per ratificar-lo. A Josep Maria Bartomeu li sap especialment greu la situació tenint en compte que el Barça va ser un dels grans impulsors i defensors d'aquesta nova tecnologia que ha d'ajudar en la tasca arbitral.