Lliga de Campions

Josep Maria Bartomeu: "És molt difícil d'explicar, però ara toca aixecar els ànims"

El president del Barça ha donat la cara després de l'eliminació a les semifinals de la Champions i ha admès que és un pal molt fort, però s'han de recuperar per afrontar la final de Copa

Actualitzat

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha donat la cara després de la dolorosa eliminació del Barça a la final de la Champions a Movistar Plus i ha admès que és un pal molt fort difícil d'explicar.

"Un altre pal, vam tenir un l'any passat a Roma. Em sap molt greu pels aficionats, estem fora. Cal aixecar-se perquè tenim una final de la Copa del Rei en les pròximes setmanes. És molt difícil d'explicar, ho parlarem internament, hi haurà temps per reflexionar. Ara toca aixecar els ànims. Em sap molt greu pels socis".

Bartomeu tampoc no ha trobat explicació al quart gol d'Origi, en una jugada increïble que ha agafat badant tota la defensa blaugrana.

"És un gol sorpresa, una badada, no ho sé ... aquest quart gol ha refredat totalment l'equip. Per segon any, una nit nefasta".

Per últim, el president blaugrana ha assegurat que toca recuperar-se per preparar la final de la Copa i que és millor no prendre decisions en calent perquè hi haurà temps per analitzar-ho.

"Ara estem tots molt calents per l'eliminació. Cal animar els tècnics i els jugadors per a la Copa del Rei. Han de recuperar-se, hi ha un club i uns afeccionats al darrere. Hi haurà temps per preparar-lo. Avui no és el dia per analitzar-ho" .

ARXIVAT A:
Josep Maria Bartomeu
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut