Barça

Bartomeu: "El Barça condemna de forma rotunda els fets violents viscuts a Catalunya"

El president del FC Barcelona ha participat en un acte del Fòrum Europa juntament amb Camil Ros, secretari general de la UGT de Catalunya. Bartomeu no ha fet declaracions al marge de la seva intervenció en què ha fet referència als aldarulls dels últims dies

Jordi SunyerActualitzat

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha condemnat aquest dilluns, en nom del club, els incidents violents registrats els darrers dies en diverses ciutats catalanes després de la sentència del procés. Bartomeu ha matisat el comunicat emès fa uns dies pel Barça:

"Fa una setmana ja vam dir, en el nostre posicionament, que la presó no era la solució. I avui, una setmana més tard, també vull dir que la violència tampoc és la solució. M'agradaria posar en valor les entitats i les persones que es manifesten d'una forma pacífica i cívica per tot Catalunya i condemnar els fets violents que hem patit aquests dies."

Bartomeu ha rebutjat fer qualsevol altra declaració al marge de la seva intervenció, en què ha glossat també els vincles amb el futbol del secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros.

ARXIVAT A:
Josep Maria Bartomeu
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut