Barça

Bartomeu dona per feta la continuïtat al Barça de Valverde i Alba

El president del Barça lloa la gestió del tècnic basc i dona a entendre que la renovació del lateral de l'Hospitalet serà de cinc temporades

Actualitzat

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, dona gairebé per feta la continuïtat del tècnic Ernesto Valverde, així com la renovació del contracte de Jordi Alba, que venç al juny del 2020. En unes declaracions al diari "Sport", Bartomeu va comentar que al Barça no hi ha dubtes que Valverde "és l'entrenador del Barça per a aquesta i per a la pròxima temporada", encara que va admetre que encara havien de parlar amb el tècnic per acabar-ho de confirmar.

"Parlarem amb ell, per suposat, d'aquí a un temps. Així ho vam acordar. És un entrenador en el qual confiem molt. Està fent una gran feina, és una persona intel·ligent, coneix bé el sistema de joc del Barcelona i gestiona els partits d'una manera que ens agrada." 

En la mateixa línia, Bartomeu també es va referir a la continuïtat de Jordi Alba:

"Per suposat que seguirà. Ja estem treballant amb ell per a una renovació llarga, per als pròxims cinc anys. És un jugador que necessitem, que és imprescindible per al nostre joc. No tinc cap dubte que seguirà amb nosaltres."

Bartomeu va aprofitar per assegurar que les postures entre el club i el jugador no estan tan llunyanes com s'havia insinuat.

"Cadascú sempre intenta negociar el millor. Al Barcelona intentem adaptar les exigències del jugador a l'escala salarial del club, tenint en compte que Jordi Alba és dels jugadors més importants de la plantilla i ha de tenir aquest contracte que ell mereix."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut