Barça

Bartomeu demana respecte pels símbols identitaris i la llibertat d'expressió abans de la final de Copa

El president del Barça ha fet un discurs marcadament polític per la situació actual que es viu a Catalunya i ha demanat que el conflicte es resolgui amb diàleg i respecte

Actualitzat

A només tres dies per a la final de Copa, el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, s'ha referit a la polèmica per la possible xiulada de l'himne d'Espanya al Wanda Metropolitano de Madrid i ha demanat respecte pels símbols i per la llibertat d'expressió.

"Sempre hem demanat que es respectin els símbols identitaris, de la mateixa manera que ens agrada es respectin els nostres"

El màxim dirigent blaugrana ha fet un discurs amb un to marcadament polític per la situació actual que s'està vivint a Catalunya i ha demanat que el conflicte es resolgui amb diàleg i respecte.

"Seguirem insistint en la necessitat que el conflicte es resolgui políticament. Dissabte tenim l'oportunitat d'aprofitar el marc i l'altaveu de la Copa, per defensar allò en el que creiem. Demanem respecte per a tothom. Demanem als que tenen la responsabilitat de resoldre aquest conflicte, que es respectin. Demanem respecte per les nostres Institucions; per la llibertat d'expressió; pel dret a decidir de tots els pobles; per les majories i minories; per la discrepància"

Per últim, Bartomeu també ha fet referència a la injusta situació que segons la seva opinió viuen alguns polítics catalans i l'expresident blaugrana Sandro Rosell.

"Demanem respecte pel significat de la paraula justícia, que permeti acabar amb la insòlita situació de presó preventiva que pateixen, no tan sols els polítics, sinó també persones com l'expresident Rosell"

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut