Bartomeu
Josep Maria Bartomeu, president del Barça
Barça

Bartomeu convoca els seus directius per a dilluns per debatre sobre el vot de la moció de censura

El president del Barça ha citat la seva junta per prendre la decisió definitiva sobre el vot de la moció de censura

Redacció Esport3Actualitzat

Josep Maria Bartomeu no assistirà al partit del Barça d'aquest vespre perquè està confinat en tenir un familiar que ha donat positiu de Covid. En un primer test ha donat negatiu i ara està pendent d'una segona prova.

Després de dies d'espera, finalment aquest dimarts s'ha sabut la data de convocatòria de la pròxima junta directiva blaugrana. El president del club, Josep Maria Bartomeu, ha convocat els seus directius a reunir-se dilluns que ve al migdia de forma telemàtica.

Serà el moment de saber els detalls sobre la convocatòria del vot de la moció de censura i decidir si finalment se sotmeten a la votació o valoren la possibilitat de dimitir i impedir el referèndum previst per als dies 1 i 2 de novembre.

Sobre la votació, demà a la tarda hi ha prevista una reunió entre el Barça i la Generalitat per analitzar el protocol presentat pel club, pendent d'aprovació. Caldrà veure si es confirmen les dates previstes o la situació de la pandèmia obliga a posposar alguns dies l'exercici del vot per part dels socis culers.

 

 

 

ARXIVAT A:
Josep Maria Bartomeu
Anar al contingut