Futbol

Bartomeu considera que la Lliga està perduda i anima els jugadors a centrar-se en la Champions

El vicepresident esportiu del Barcelona Josep Maria Bartomeu considera que la Lliga ja és del Reial Madrid. "Matemàticament encara no l'han guanyat, però la raó diu una altra cosa. Hem sortit derrotats i ara pensem en dimarts, que és una altra competició ambiciosa que volem", ha dit el dirigent blaugrana.

Actualitzat
Bartomeu ha destacat que el Barcelona "ha dominat el partit. El Reial Madrid ha tingut dues ocasions i ha marcat. Però bé, ja ha passat. Un empat hauria estat més just. No han entrat les ocasions. El resultat és el que és i no cal donar-hi més voltes ", ha dit.

"El que compta és fer els gols", ha admès el portaveu del Barcelona. "Els jugadors han treballat molt bé i han dominat el partit. També el públic ha estat bé. Però no ha pogut ser", ha indicat Bartomeu, que ha valorat l'esforç de l'argentí Leo Messi tot i no haver marcat: "És que també hi ha defensors, i el Reial Madrid en aquesta faceta ha estat molt bé. Ha aparegut menys però ha donat bones passades", ha recordat Bartomeu, que ha destacat que els responsables del club blaugrana "no estan preocupats" pel fet que Josep Guardiola no hagi comunicat encara la seva decisió sobre si renova o no.
Anar al contingut