Barça

Bartomeu arriba a un principi d'acord per a la millora del contracte de Sergio Busquets

Segons ha pogut saber el programa "El Club de la Mitjanit", d'Esport3 i Catalunya Ràdio, el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha tancat personalment la revisió i millora del contracte del migcampista de Badia

Actualitzat

El "cas Busquets" s'apaivaga, segons ha pogut saber el programa "El Club de la Mitjanit", d'Esport3 i Catalunya Ràdio. Aquest dimecres, el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha tractat personalment la situació del migcampista de Badia, i ha arribat a un principi d'acord per resoldre el cas.

La renovació d'alguns companys i l'arribada de nous fitxatges han fet que el rànquing dels més ben pagats canviés i Busquets va demanar fa unes setmanes a la directiva que revisés la seva situació, tenint en compte el que li havien promès. Aquest dimecres el cas Busquets va aparèixer en l'entrevista de Bartomeu a "El matí de Catalunya Ràdio". 

El Barça vol fer de Busquets un nou Iniesta i Bartomeu ha volgut apagar l'incendi personalment. Ell va fer la promesa i ell ha arribat a un principi d'acord amb el jugador per millorar-li les condicions salarials.  Ara només cal segellar-lo amb la signatura de les dues parts.  Fins i tot, la millora de contracte del migcampista blaugrana es podria fer efectiva abans de l'imminent inici del Mundial de Rússia.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut